We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Informatie

Beton-tafels.com is de specialist als het gaat om betonlook tafels!

Betonlook tafelblad  

De betonnen tafelbladen worden met de hand voorzien van een dunne laag cement gebonden kunstharsmortel die na droging een stoere uitstraling aan het tafelblad geeft. Bij een betonachtige uitstraling horen kleine putjes en gaatjes, ook het gevlamde en gevlekte oppervlak zorgen voor een echte betonlook. Elk blad is uniek doordat de bladen met de hand gesmeerd worden.

Omdat het tafelblad geen massief beton is maar gemaakt van MDF, blijft de betontafel tilbaar en eenvoudig te verplaatsen in uw woonkamer.

Onderhoud betontafel 

Het betonnen tafelblad wordt na het aanbrengen van de beton laag afgewerkt met een matte 2k polyurethaan coating en voorzien van een speciale impregneer laag.

Het tafelblad is makkelijk reinigbaar met warm water. Na het reinigen van het tafelblad met water kunnen er in het oppervlak donkere kleine verkleuringen ontstaan, deze verkleuringen trekken doorgaans weg. U dient alle schoonmaakmiddelen te vermijden omdat deze veelal citroen bevatten, deze kunnen de coating beschadigen. Maak daarnaast 1x per maand gebruik van de protectiespray. Deze kost €59,95 en kunt u per mail bij ons bestellen. 

Gebruik te allen tijde onderzetters en verwijder vlekken direct van het oppervlak. Plaats geen hete pannen op het tafelblad en gebruik placemats zonder weekmakers. Vermijd voedsel, vetten en oliën direct op het blad, deze kunnen verkleuringen veroorzaken. 

Men dient zelf zorg te dragen voor het onderhoud van het blad. Wij verlenen geen garantie op gebruik sporen en hierdoor ontstane vlekvorming.

Industriële stalen tafelpoten

Industriële stalen tafelpoten zijn de perfecte combinatie bij een betonlook eettafel. Bij onze tafelbladen bieden wij het complete assortiment aan van Nordstahl. De industriële tafelpoten van Nordstahl worden met uiterste zorg en precisie gemaakt. Dit begint al met het sorteren van de juiste profielen voor de mooiste industriële look. Enkel de mooiste profielen komen door de kwaliteitskeuring heen.

Staalkleurige poedercoating voor de finishing touch

De industriële stalen tafelpoten van Nordstahl worden afgewerkt met een egale, matte poedercoating in zwart of wit. Dankzij deze poedercoating zijn de stalen tafelpoten roestbestendig bij inpandig gebruik en zullen deze geen vlekken geven op uw kleding of vloer. 

Waar te gebruiken? 

De betonnen meubelen zijn enkel geschikt voor inpandig gebruik. 
Buitengebruik wordt afgeraden, hierop bieden wij geen garantie. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »