(Corona maatregelen) Gelukkig kunt u bij ons nog steeds bestellen en laten bezorgen of afhalen. Enkel onze showroom is gesloten.

Informatie

 

 Impact Coronavirus

Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Ondanks alle ontwikkelingen blijft ons bedrijf geopend. Wij doen er alles aan om de opgelegde veiligheidsmaatregelen na te streven. De gezondheid van onze maatschappij, medewerkers en klanten staan ten allen tijde voorop en wij volgen dan ook de richtlijnen van het RIVM. 

Onze showroom is gewoon geopend volgens de normale openingstijden. 
Maar we nemen 'social distance' serieus. 

Bestellingen worden gewoon verzonden via DHL of onze meubelkoeriers. Informatie vanuit DHL is te vinden via: https://www.logistics.dhl/nl-nl/home/onze-divisies/vracht/klantenservice/service-announcements.html

Verwacht je de komende weken een bestelling van ons te ontvangen en is het wenselijk om deze, vanwege het Coronavirus, te wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. 

 


Betonlook eettafel stijl

Betonlook eettafels zijn stoer en super trendy! Deze moderne tafels staan prachtig in een strakke, stijlvolle woonkamer of kantoor. Onze betonlook tafels worden gemaakt uit een speciale watervaste kunsthars gebonden betonmortel. Hierdoor krijgt de betonlook tafel het grove, stoere uiterlijk wat perfect past bij de industriele stalen tafelonderstellen. Samen maakt dit een stoere industriële look voor een industrieel interieur! Beton-tafels.com is de specialist als het gaat om betonlook tafels! 

Betonlook eettafel goed tilbaar

Omdat het betonnen tafelblad niet van massief beton is maar een speciaal ontwikkelde constructie van staal, mdf en beton is de betontafel nog goed tilbaar en eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen in uw woonkamer, de betonlaag is in hoge mate bestand tegen krassen en stoten. De tafels zijn niet geschikt voor buitengebruik.

Impregneren voor bescherming

De betontafel wordt afgewerkt met een matte 2k coating en is voorzien van een speciale impregneerlaag.  De betonlook tafel is, dankzij deze impregnatie, in hoge mate beschermd tegen gemorste vloeistoffen en eenvoudig schoon te houden.

Industriële stalen tafelpoten

Industriële stalen tafelpoten zijn de perfecte combinatie bij een betonlook eettafel. Bij onze tafelbladen bieden wij het complete assortiment aan van Nordstahl. De Nordstahl industriële tafelpoten worden met uiterste zorg en precisie gemaakt. Dit begint al met het sorteren van de juiste profielen voor de mooiste industriële look. Enkel de mooiste profielen komen door de kwaliteitskeuring heen.

Staalkleurige poedercoating voor de finishing touch

De industriele stalen tafelpoten van Nordstahl worden afgewerkt met een egale 'staalkleurige' poedercoating. Deze kleur komt in de buurt van zwart, maar is net een tintje lichter waardoor hij zowel met zwart-, grijs- als blauwtinten erg goed matcht. Dankzij deze poedercoating zijn de stalen tafelpoten roestbestendig en zullen deze geen vlekken geven op uw kleding of vloer. Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »