We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Prijs

Recent bekeken

Beton tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten

Stalen Strip tafelpoten

1 - 2 from 2

1 - 2 from 2

Strip tafelpoot

De strip tafelpoot is stoer en robuust maar toch elegant. De Nordstahl strip tafelpoten worden vervaardigd uit de mooiste stalen profielen, zij gebruiken een zware stalen strip van 120x10 mm voor een stijf geheel. 

Alle strip onderstellen worden door gekwalificeerde lassers gelast hierdoor ontstaat een stabiel geheel en zijn de lassen van exceptionele kwaliteit, dit zorgt niet alleen voor een sterke verbinding tussen de materialen maar ook voor een mooi geheel. De bovenplaten worden op de laser gesneden voor perfecte pasvorm, door de vele gaatjes past de poot altijd onder uw blad.

Stalen tafelpoot Strip

DUURZAME EN HOOGWAARDIGE POEDERCOATING

Wij verkopen de strip tafelpoten enkel voorzien van een poedercoating. Onbehandelde tafelpoten zijn vies en vettig en gaan na verloop van tijd roesten. Onze poedercoating geeft een duurzame, sterke en slagvaste laag, op de tafelpoten waardoor deze niet gaan roesten, schoon zijn en eenvoudig schoon te houden zijn. Deze laag is niet te vergelijken met een blanke laklaag die na verloop van tijd loslaat. Onze strippoten zijn te verkrijgen met een zwarte poedercoating (blauwstaal) en een mat witte RAL9010 poedercoating. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »