We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Prijs

Recent bekeken

Beton tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten

Stalen V tafelpoot

1 - 2 from 2

1 - 2 from 2

V tafelpoot

De V tafelpoot voor een waanzinnige stoere, robuuste tafel. Onze V tafelpoot van het merk Nordstahl wordt vervaardigd uit de mooiste stalen profielen van 200x100mm. De waanzinnig vorm is absoluut een eyecatcher in uw huis. 

Al onze V tafelonderstellen worden door gekwalificeerde lassers gelast hierdoor ontstaat een stabiel geheel en zijn de lassen van exceptionele kwaliteit, dit zorgt niet alleen voor een sterke verbinding tussen de materialen maar ook voor een mooi geheel. Al onze bovenplaten worden op de laser gesneden voor perfecte pasvorm, door de vele sleufgaten in de bevestigingsplaat past de poot altijd onder uw blad.

stalen V tafelpoten Duurzame en hoogwaardige poedercoating

Wij verkopen onze V tafelpoten enkel voorzien van een poedercoating. Onbehandelde tafelpoten zijn vies en vettig en gaan na verloop van tijd roesten. Onze poedercoating geeft een duurzame, sterke en slagvaste laag, op de tafelpoten waardoor deze niet gaan roesten, schoon zijn en eenvoudig schoon te houden zijn. Deze laag is niet te vergelijken met een blanke laklaag die na verloop van tijd loslaat. Onze V tafel onderstellen zijn te verkrijgen met een zwarte poedercoating (blauwstaal) en een mat witte RAL9010 poedercoating. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »