We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Prijs

Recent bekeken

Beton tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten

Stalen X tafelpoten

1 - 8 from 8

1 - 8 from 8

X tafelpoot

De X tafelpoot (kruispoot) blijft ons meest verkochte model! Onze X tafelpoten worden vervaardigd uit de mooiste stalen kokerprofielen. Wij onderscheiden de zware X tafelpoot, gemaakt uit 12x12 cm kokers, en het standaard model uit 8x8 cm kokerprofielen. De X tafelpoot is een praktische tafelpoot dankzij zijn vorm. Met de X tafelpoot aan de kopse kant van de eettafel kan je gemakkelijk op een stoel plaatsnemen. Ook is hij handig om te combineren met een eetbank aan één of twee zijden van de eettafel. 

stalen X tafelpoten

Vakwerk

Al onze X tafelonderstellen worden door gekwalificeerde lassers gelast hierdoor ontstaat een stabiel geheel en zijn de lassen van exceptionele kwaliteit, dit zorgt niet alleen voor een sterke verbinding tussen de materialen maar ook voor een mooi geheel. Al onze bovenplaten worden op de laser gesneden voor de perfecte pasvorm, door de vele gaatjes past de poot altijd onder uw tafelblad.

Nordstahl

Wij verkopen de X tafelpoten van het bekende merk Nordstahl. De tafelpoten van Nordstahl zijn voorzien van een poedercoating. Onbehandelde tafelpoten zijn vies en vettig en gaan na verloop van tijd roesten. De poedercoating geeft een duurzame, sterke en slagvaste laag op de tafelpoten, waardoor deze niet gaan roesten, schoon zijn en ook eenvoudig schoon te houden zijn. Deze laag is niet te vergelijken met een blanke laklaag die na verloop van tijd los laat. De X tafelpoten van Nordstahl zijn verkrijgbaar met een zwarte poedercoating (blauwstaal) en een mat witte RAL9010 poedercoating. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »