We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Prijs

Recent bekeken

Beton tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten

Stalen Matrix tafelpoot

1 - 15 from 17

1 - 15 from 17

Matrix tafelpoot

De Matrix tafelpoot van Nordstahl, de ideale poot om rondom de tafel te kunnen zitten. Ons matrix tafelonderstel wordt vervaardigd uit de mooiste stalen profielen, voor een echte robuuste en stoere look gebruiken wij hier 12 x 12 cm profielen voor. 

Al onze matrix tafelonderstellen worden door gekwalificeerde lassers gelast hierdoor ontstaat een stabiel geheel en zijn de lassen van exceptionele kwaliteit, dit zorgt niet alleen voor een sterke verbinding tussen de materialen maar ook voor een mooi geheel. Al onze bevestigingsplaten worden op de laser gesneden voor perfecte pasvorm, door de vele gaatjes past de poot altijd onder uw blad.

stalen tafelpoot Matrix

DUURZAME EN HOOGWAARDIGE POEDERCOATING

Wij verkopen onze matrix tafelpoten enkel voorzien van een poedercoating. Onbehandelde tafelpoten zijn vies en vettig en gaan na verloop van tijd roesten. Onze poedercoating geeft een duurzame, sterke en slagvaste laag, op de tafelpoten waardoor deze niet gaan roesten, schoon zijn en eenvoudig schoon te houden zijn. Deze laag is niet te vergelijken met een blanke laklaag die na verloop van tijd loslaat. Onze matrix tafelonderstellen zijn te verkrijgen met een zwart poedercoating (blauwstaal) en een mat witte RAL9010 poedercoating. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »