We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Betaalmethoden

Beton-tafels.com kent de volgende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

20% VOORUITBETALING BIJ COMPLETE TAFELS

Wij bieden deze betaaloptie bij aankoop van een complete tafel. U hoeft hierdoor niet het gehele bedrag vooraf te voldoen maar kunt u volstaan met een aanbetaling van 20%. Zodra uw aanbetaling binnen is zetten wij de opdracht in werking. De resterende 80% kunt u betalen als u de tafel bij ons af komt halen of wanneer de tafel bezorgd wordt. U kunt dus eerst de tafel zien voordat u het restant betaald, hierdoor weet u zeker dat u tevreden bent met voordat u de volledige betaling gemaakt heeft.

Deze manier van betalen werkt als volgt: Bij het afrekenen kies u voor "Bankoverschrijving".  Zodra u de bestelprocedure afgerond heeft ontvangt u de totaalfactuur. Op de factuur vindt u onze bankgegevens, u kunt vervolgens 20% aanbetalen van het totaalbedrag onder vermelding van het factuurnummer. 

VOORUITBETALEN 

U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nr. NL78RABO0314019952,  BIC/SWIFT: RABONL2U, t.n.v.: TOS Furniture B.V. Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

 

BETALEN BIJ AFHALEN

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij ons in de winkel, in dat geval betaalt u gewoon bij het afhalen in de winkel! Dit kan per pin óf contant. 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

MASTERCARD en VISA
U kunst bij ons ook betalen met uw Creditcard, wij ondersteunen zowel Mastercard also Visa kaarten. Via een SSL beveilige server wordt dit allemaal netjes en veilig geregeld. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »