We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Prijs

Recent bekeken

Beton tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten
collectionimage

Stalen tafelpoten

1 - 15 from 43

1 - 15 from 43

Losse stalen tafelpoten

Heeft u zelf, of maakt u zelf, een mooi tafelblad, maar mist deze tafel nog een een opvallend onderstel? Dan kunt u bij Beton-tafels.com terecht voor een grote variatie aan stalen tafelpoten van het merk Nordstahl. Of je nou op zoek bent naar stijlvolle tafelpoten, moderne tafelpoten, industriële tafelpoten, Scandinavische tafelpoten of landelijke tafelpoten. Zelfs gemaakt van staal kan je al deze woonstijlen creëren! 

Onze stalen tafelpoten en stalen tafelonderstellen worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen kokers en buizen. Deze worden gelast door gekwalificeerde lassers. Echte vakmensen die zorgen dat u een handgemaakt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi industrieel uitziet maar ook veilig is in gebruik. 

stalen tafelpoten van Nordstahl

Nordstahl tafelpoten

Wij zijn trotse dealer van Nordstahl. En verkopen de stalen tafelpoten met veel plezier. 
De stalen tafelpoten en tafelonderstellen zijn van hoge kwaliteit. Ze worden chemisch gereinigd om de staalkleur naar voren te krijgen en de poedercoating goed te laten hechten. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de stalen tafelpoten volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriële look nog beter tot zijn recht.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »