We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Beton tafels

  • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
  • Prachtige Showroom In Bleiswijk
  • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten
collectionimage

Robuuste, industriële betonlook eettafels met stalen tafelpoten

1 - 15 from 21

1 - 15 from 21

Bekijk hier onze collectie betonlook eettafels! Gecombineerd met strakke design tafelpoten tot subtiele, retro tafelpoten allemaal van het gerenommeerde merk: Nordstahl. Bij Beton-tafels.com vindt je ongetwijfeld de betonnen eettafel die je zoekt.

Of je nou een grote beton tafel met ruimte voor 10 personen zoekt, of een compacte betonnen eettafel om de ruimte efficiënt te gebruiken: Beton-tafels.com heeft voor ieder wat wils.

De betonlook eettafel als centrale plek in huis 

De eettafel is vaak de centrale plek in huis. De ideale eettafel kan met gemak de ochtendspits bij het gezinsontbijt aan, biedt voldoende ruimte voor gezellig en uitgebreid tafelen met dierbaren en functioneert daarnaast vaak als handige werkplek. Een betonlook eettafel is niet alleen praktisch, maar ook nog een echte sfeermaker en mag gezien worden door zijn mooie vormgeving. Bij Beton-tafels.com vind je een uitgebreide collectie betonlook eetkamertafels voor jouw keuken of woonkamer, die zeker aan jouw wensen zullen voldoen!

Eettafel aandachtspunten

Eettafel betonlook

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een eettafel?

1) Allereerst is het belangrijk de beschikbare ruimte in huis op te meten. Denk niet alleen aan de omvang van de tafel, maar ook aan de stoelen. Heb je nog stoelen van een oude eetkamertafel of schaf je meteen nieuwe stoelen aan? Let er in dat geval op hoeveel ruimte de tafel met alle stoelen in beslag neemt. Daarmee voorkom je eventuele teleurstellingen. Houd er dan ook rekening mee of de stoelen wel of geen armleuning hebben, want dat soort extraatjes nemen de nodige plaats in beslag.

2) Welk model past het beste in mijn huiskamer? Die keuze hangt van veel factoren af. In het algemeen geldt een ronde tafel als gezelliger dan de andere vormen. Je kunt er namelijk altijd een stoel bijschuiven en het aantal mensen rondom de tafel uitbreiden. Maar daarnaast blijft de rechthoekige eettafel het meest gangbare. Ook een ovale eettafel is tegenwoordig een trend! Dit is een mooie compromis tussen rechthoekig en toch ronde vormen er in verwerkt.

3) Ook de tafelpoten spelen bij de keuze een belangrijke rol. Bij ronde of ovale tafels is de beste en meest praktische keuze een tafelpoot in het midden van het blad. Bij een rechthoekige eettafel kan je meer variëren, door bijvoorbeeld 1, 2 of 4 tafelpoten te plaatsen onder de tafel. 

Soorten eetkamertafels

Het aanbod in eettafels is bijzonder groot, zowel online als in woonwinkels. Dat betekent aan de ene kant dat je even de tijd moet nemen om de geschikte eettafel te vinden, maar aan de andere kant moet er wel een eetkamertafel tussen zitten die aan al jouw wensen voldoet. Sommige klanten weten al 100% zeker dat ze een ronde of een rechthoekige eettafel willen hebben. Er zijn ook genoeg mensen die blijven twijfelen. Bij Beton-tafels.com hebben wij om die reden ook een showroom bij ons kantoor, waardoor wij een ruimte bieden voor deze twijfelaars om de producten van dichtbij te bekijken en ons advies te vragen. 

Wij hanteren korte levertijden voor onze eettafels. En bieden een bezorgservice voor een laag tarief binnen heel Nederland en België. Ben je op zoek naar een industriële eettafel, ronde eettafel, ovale eettafel of losse tafelpoten? Dezen en nog vele andere soorten eettafels bestel je bij Beton-tafels.com. Goedkope eettafel kopen? Ook dan ben je bij Beton-tafels.com aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »