We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Beton tafels

 • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
 • Prachtige Showroom In Bleiswijk
 • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten

Ronde betonnen tafels met stoere stalen tafelpoten

1 - 4 from 4

1 - 4 from 4

Vindt jouw ronde beton eettafels bij Beton-tafels.com

Ronde betonlook eettafel 1

Voor ronde betonnen eettafels zit je helemaal goed bij Beton-tafels.com. Waarom? Wij zorgen voor veelzijdigheid en kwaliteit wanneer het aankomt op ronde eettafels. Wanneer mensen naar een restaurant gaan, zitten zij het liefste aan een ronde tafel. Op deze manier kan iedereen op gelijk niveau met elkaar praten en elkaar zien. Dit is gezellig en ook heel handig. Maar waarom zou je deze voordelen niet in huis halen? Beton-tafels.com is de expert wanneer het aankomt op ronde eettafels. De betonnen bladen zijn maar liefst 4cm dik en kunnen eindeloos gecombineerd worden met diverse soorten tafelpoten.

Voor ons is het belangrijk dat jij een ruime keuze hebt wanneer je zoekt naar een ronde betonnen eettafel. Zo tref je op onze website verschillende formaten, zoals een ronde beton tafel van 120 cm, kleuren en stijlen. Alles om ervoor te zorgen dat jij iets vindt dat goed past bij jouw inrichting. Zie jij jezelf al zitten aan een prachtige ronde betonlook tafel met een een heerlijke maaltijd, terwijl je gezellig praat met jouw vrienden en familie? 

Ronde betonlook tafels breken de strakke lijnen in huis

Wij hebben ronde betonlook tafels in het assortiment in verschillende kleuren en met diverse tafelpoten. Ook heb je ruime keuze als het aankomt op het soort stijl dat je zoekt voor je ronde eettafel. Maar wat hebben alle ronde eettafels gemeen? Ze zijn stuk voor stuk on trend. De ronde eettafels hebben een moderne 'touch' en doorbreken die rechte lijnen in huis.

Daarnaast hebben de ronde eettafels van Beton-tafels.com nog een overeenkomst: ze zijn stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit. Onze specialisten selecteren alle ronde eettafels op de website met zorg. Op deze manier kun je altijd rekenen op een prachtige tafel die veel toevoegt aan jouw inrichting. De ronde beton tafels zijn stuk voor stuk duurzaam en gaan dus lang mee. Voor langere tijd kun je genieten van de gemakken en de stijlvoordelen van de ronde beton tafels van Beton-tafels.com!

Tips voor het inrichten van een ruimte met een ronde eettafel

Het middelpunt van gezelligheid: de plek waar men samenkomt. Of dat nu is voor een lekker ontbijt op zondag, of een huisvergadering op maandagavond. Aan een ronde tafel kun je heerlijk met elkaar tafelen en is iedere partij gelijk aan tafel.

Voordelen ronde tafel:

 • Het is gezelliger doordat je iedereen aan de tafel kunt zien.

 • Er is veel meer extra ruimte om je tafel heen 

 • Er zitten geen vervelende scherpe hoeken aan de tafel waar kinderen zich aan kunnen stoten 

 • Je kunt gemakkelijk stoelen of krukjes er bij plaatsen

 • Je kunt meer op tafel kwijt (in het midden) zonder dat het iemand in de weg ligt

 • Een ronde tafel oogt ruimtelijker in huis en doorbreekt rechte lijnen. 

 

Nadelen ronde tafel:

 • Het is lastiger om spullen naast je neer te leggen, denk aan werken aan tafel met een laptop. Je zult de spullen achter de laptop moeten plaatsen. 

 • De tafel kan niet tegen de muur aangezet worden. 

 • Je moet rekening houden met de tafelpoot. 4 Losse poten is lastiger te combineren met stoelen dan een tafelpoot in het midden. 

 • Wanneer je met z'n tweeën bent, kan het ongezelliger zijn omdat je dan meer naast elkaar zit i.p.v. tegenover elkaar

 • Een ronde eettafel kun je nooit mooi ‘verlengen’ met een tweede tafel

 • Voor smalle ruimtes is deze tafel niet geschikt

Ronde betonlook eettafel 2

Als je zo leest lijkt het alsof een ronde tafel meer nadelen dan voordelen heeft.. maar hoe zwaar wegen deze punten voor jou? Ik kan mij voorstellen dat de 'LOOK' van je interieur ook zeker belangrijk is, en dan is een ronde tafel wel echt een eyecatcher in jouw woonkamer of eetkamer. 

Wil jij je verdiepen in de mogelijkheden van een ronde tafel in huis? Meet dan eerst de ruimte in je kamer op die je hebt voor het plaatsen van een tafel. Heb jij bijvoorbeeld een vrije doorgang naar je keuken van 2,5 meter en wil je voor jouw keuken de eettafel plaatsen? Dan kan je het beste kiezen voor een eettafel van maximaal 140cm doorsnede, omdat je ook rekening moet houden met de stoelen die je moet aanschuiven en de ruimte om in te stappen. Voor stoelen (zonder leuning) moet je 50 à 60 cm rekenen om fatsoenlijk aan tafel te kunnen gaan zitten. Benieuwd hoeveel stoelen je aan welk aantal diameter kwijt kunt?

Heb je interesse gekregen in een ronde eettafel van Beton-tafels.com? Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, heb je de ronde eetkamertafel binnen no time in huis. Wie weet heb jij binnenkort een prachtige betonnen eettafel in de eet- of woonkamer staan. Ben je in plaats van een ronde eettafel op zoek naar een rechthoekige eettafel, ovale eettafel of enkel losse tafelpoten? Bestel het simpel en snel op Beton-tafels.com! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »