We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Beton tafels

 • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
 • Prachtige Showroom In Bleiswijk
 • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten

Ovale betonnen tafels met stoere stalen tafelpoten

1 - 3 from 3

1 - 3 from 3

Vindt jouw ovale beton eettafels bij Beton-tafels.com

Voor ovale betonnen eettafels zit je helemaal goed bij Beton-tafels.com. Waarom? Wij zorgen voor veelzijdigheid en kwaliteit wanneer het aankomt op ovale eettafels. Wanneer mensen naar een restaurant gaan, zitten zij het liefste aan een ronde of ovale tafel. Op deze manier kan iedereen op gelijk niveau met elkaar praten en elkaar zien. Dit is gezellig en ook heel handig. Maar waarom zou je deze voordelen niet in huis halen? Beton-tafels.com is de expert wanneer het aankomt op ovale eettafels. De betonnen bladen zijn maar liefst 4cm dik en kunnen eindeloos gecombineerd worden met diverse soorten tafelpoten.

Voor ons is het belangrijk dat jij een ruime keuze hebt wanneer je zoekt naar een ovale betonnen eettafel. Zo tref je op onze website verschillende formaten, namelijk 5 formaten! , kleuren en stijlen. Alles om ervoor te zorgen dat jij iets vindt dat goed past bij jouw inrichting. Zie jij jezelf al zitten aan een prachtige ovale betonlook tafel met een een heerlijke maaltijd voor je neus, terwijl je gezellig praat met jouw vrienden en familie? 

Ovale betonlook tafels breken de strakke lijnen in huis

Ovale betonlook eettafel 1

Wij hebben ovale betonlook tafels in het assortiment in verschillende kleuren en met diverse tafelpoten. Ook heb je ruime keuze als het aankomt op het soort stijl dat je zoekt voor je ovale eettafel. Maar wat hebben ovale eettafels gemeen? Ze zijn stuk voor stuk on trend. De ovale eettafels hebben een moderne 'touch' en doorbreken die rechte lijnen in huis.

Daarnaast hebben de ovale eettafels van Beton-tafels.com nog een overeenkomst: ze zijn stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit. Onze specialisten selecteren alle ovale eettafels op de website met zorg. Op deze manier kun je altijd rekenen op een prachtige tafel die veel toevoegt aan jouw inrichting.

De ovale beton tafels zijn stuk voor stuk duurzaam en gaan dus lang mee. Voor langere tijd kun je genieten van de gemakken en de stijlvoordelen van de ovale beton tafels van Beton-tafels.com!

Tips voor het inrichten van een ruimte met een ovale eettafel

Het middelpunt van gezelligheid: de plek waar men samenkomt. Of dat nu is voor een lekker ontbijt op zondag, of een spelletje op de vrijdagavond. Aan een ovale tafel kun je heerlijk met elkaar tafelen en is iedere partij gelijk aan tafel.

Voordelen ovale tafel:

 • Het is gezelliger doordat je iedereen aan de tafel kunt zien.

 • Er is veel meer extra ruimte om je tafel heen 

 • Er zitten geen vervelende scherpe hoeken aan de tafel waar kinderen zich aan kunnen stoten 

 • Je kunt gemakkelijk stoelen of krukjes er bij plaatsen

 • Je kunt meer op tafel kwijt (in het midden) zonder dat het iemand in de weg ligt

 • Een ovale tafel oogt ruimtelijker in huis en doorbreekt rechte lijnen. 

 

Nadelen ovale tafel:

 • De tafel kan niet tegen de muur aangezet worden. 

 • Je moet rekening houden met de tafelpoot. 4 Losse poten is lastiger te combineren met stoelen dan een tafelpoot in het midden. 

 • Een ovale eettafel kun je nooit mooi ‘verlengen’ met een tweede tafel

 • Een ovale tafel wordt al snel breed als je voor langere lengtes kiest, dit kan in sommige ruimten te groot zijn.

Ovale betonlook eettafel 2

Wil jij je verdiepen in de mogelijkheden van een ovale tafel in huis? Meet dan eerst de ruimte in je kamer op die je hebt voor het plaatsen van een tafel. 

Heb je interesse gekregen in een ovale eettafel van Beton-tafels.com? Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, gaan wij deze direct voor jou fabriceren en heb je de ovale eetkamertafel binnen no time in huis. Wie weet heb jij binnenkort een prachtige betonnen eettafel in de eet- of woonkamer staan. Ben je in plaats van een ovale eettafel op zoek naar een rechthoekige eettafel, ronde eettafel of enkel losse tafelpoten? Bestel het simpel en snel op Beton-tafels.com! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »