We zijn weer geopend!! U kunt langskomen van Ma-Vr 9:30 tot 17:30

Filter

Categorieën

Recent bekeken

Beton tafels

 • Voor meer informatie +31 (0) 79 203 32 01
 • Prachtige Showroom In Bleiswijk
 • 14 dagen bedenktijd Op alle tafels en poten

Rechte betonlook eettafels

1 - 10 from 10

1 - 10 from 10

Vindt jouw rechte beton eettafels bij Beton-tafels.com

Voor rechte betonnen eettafels zit je helemaal goed bij Beton-tafels.com. Waarom? Wij zorgen voor veelzijdigheid en kwaliteit wanneer het aankomt op rechte eettafels. Wanneer mensen naar een restaurant gaan, zitten zij het liefste aan een ronde of rechte tafel. Op deze manier kan iedereen op gelijk niveau met elkaar praten en elkaar zien. Dit is gezellig en ook heel handig. Maar waarom zou je deze voordelen niet in huis halen? Beton-tafels.com is de expert wanneer het aankomt op rechte eettafels. De betonnen bladen zijn maar liefst 4cm dik en kunnen eindeloos gecombineerd worden met diverse soorten tafelpoten.

Voor ons is het belangrijk dat jij een ruime keuze hebt wanneer je zoekt naar een rechte betonnen eettafel. Zo tref je op onze website verschillende formaten, namelijk 5 formaten! , kleuren en stijlen. Alles om ervoor te zorgen dat jij iets vindt dat goed past bij jouw inrichting. Zie jij jezelf al zitten aan een prachtige rechte betonlook tafel met een een heerlijke maaltijd voor je neus, terwijl je gezellig praat met jouw vrienden en familie? 

Rechte betonlook tafels breken de strakke lijnen in huis

Ovale betonlook eettafel 1

Wij hebben rechte betonlook tafels in het assortiment in verschillende kleuren en met diverse tafelpoten. Ook heb je ruime keuze als het aankomt op het soort stijl dat je zoekt voor je rechte eettafel. Maar wat hebben rechte eettafels gemeen? Ze zijn stuk voor stuk on trend. De rechte eettafels hebben een moderne 'touch' en doorbreken die rechte lijnen in huis.

Daarnaast hebben de rechte eettafels van Beton-tafels.com nog een overeenkomst: ze zijn stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit. Onze specialisten selecteren alle rechte eettafels op de website met zorg. Op deze manier kun je altijd rekenen op een prachtige tafel die veel toevoegt aan jouw inrichting.

De rechte beton tafels zijn stuk voor stuk duurzaam en gaan dus lang mee. Voor langere tijd kun je genieten van de gemakken en de stijlvoordelen van de rechte beton tafels van Beton-tafels.com!

Tips voor het inrichten van een ruimte met een rechte eettafel

Het middelpunt van gezelligheid: de plek waar men samenkomt. Of dat nu is voor een lekker ontbijt op zondag, of een spelletje op de vrijdagavond. Aan een rechte tafel kun je heerlijk met elkaar tafelen en is iedere partij gelijk aan tafel.

Voordelen rechte tafel:

 • Het is gezelliger doordat je iedereen aan de tafel kunt zien.

 • Er is veel meer extra ruimte om je tafel heen 

 • Er zitten geen vervelende scherpe hoeken aan de tafel waar kinderen zich aan kunnen stoten 

 • Je kunt gemakkelijk stoelen of krukjes er bij plaatsen

 • Je kunt meer op tafel kwijt (in het midden) zonder dat het iemand in de weg ligt

 • Een rechte tafel oogt ruimtelijker in huis en doorbreekt rechte lijnen. 

 

Nadelen rechte tafel:

 • De tafel kan niet tegen de muur aangezet worden. 

 • Je moet rekening houden met de tafelpoot. 4 Losse poten is lastiger te combineren met stoelen dan een tafelpoot in het midden. 

 • Een rechte eettafel kun je nooit mooi ‘verlengen’ met een tweede tafel

 • Een rechte tafel wordt al snel breed als je voor langere lengtes kiest, dit kan in sommige ruimten te groot zijn.

Ovale betonlook eettafel 2

Wil jij je verdiepen in de mogelijkheden van een rechte tafel in huis? Meet dan eerst de ruimte in je kamer op die je hebt voor het plaatsen van een tafel. 

Heb je interesse gekregen in een rechte eettafel van Beton-tafels.com? Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, gaan wij deze direct voor jou fabriceren en heb je de rechte eetkamertafel binnen no time in huis. Wie weet heb jij binnenkort een prachtige betonnen eettafel in de eet- of woonkamer staan. Ben je in plaats van een rechte eettafel op zoek naar een ovale eettafel, ronde eettafel of enkel losse tafelpoten? Bestel het simpel en snel op Beton-tafels.com! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »